για όλα τα φιλαράκια

by Partsa

01 Αυγούστου 2006

Ανακοίνωσις

Καλό μήνα σε όλα τα φιλαράκια του blog. Ακόμα ένα μήνα θα περάσουμε παρέα, όλοι μαζί σε αυτό το θαυμάσιο blog, που αντλεί τις δυνάμεις του από όλους εσάς τους υπέροχους φίλους του (του blog δηλαδή leon) και τα κολακευτικά σχόλια σας τα οποία βάζετε ανελυπώς σε καθημερινή βάση. Παρακάτω είναι μερικά απο αυτά τα συγκλονιστικά comments:

zzzt said...
Βλέπω οτι άρχισες πάλι τις μαλακίες σου με τα comments...Για πρόσεχε λίγο μη γίνει καμιά νέα κατάληψη!!!
13 Ιούλιος, 2006 22:50

dino said...
to geloio profile sou to diavasan alloi dyo kakomoiroi anypopsiastoi
29 Ιούλιος, 2006 22:25

zzzt said...

Όσο εσύ γαργαλιέσε με το Blog, εγώ σου έχω κατεβάσει κάτι παιχνίδια άλλο πράγμα!!!Ειδικά ένα με rally...Περιμένω τροφοδοσία σε xxx γιατί όπως ξέρεις εγώ δεν μπορώ να καθυστερώ με τέτοια ποταπά πράγματα.
21 Ιούνιος, 2006 22:00


LEON(ΙΣΩς Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΑΝΤΡΑς ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ) said...
ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ,ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ,ΡΕ ΚΩΛΑΔΕΡΦΗ,ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΝΕΟ ΓΙΟ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,ΡΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ????ΜΩΡΗ ΦΤΕΡΟΥ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ???ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΠΑΜΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ Η PARTSA ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΩΛΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΣΚΑΜΠΙΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ!!

30 Μάϊος, 2006 19:59

Σας ευχαριστώ όλους για τα συγκινιτικά σας λόγια αλλά θα ήθελα να γράφετε και για τα άσχημα του blog, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα υπάρχει και παρά την καλοσύνη σας θα ήθελα να μου το πείτε. Σας αποχαιρετώ με την ευχή να αυνανίζεστε μεχρι τα ογδόντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα