για όλα τα φιλαράκια

by Partsa

15 Ιουνίου 2006

Δύο τεράστιοι σκύλοι άντρες




Δύο τεράστιοι σκύλοι άντρες, κάποτε μετά απο πολύωρες αναζητήσεις στην γυναικεία ψυχολογία -την οποία κατέχουν άριστα και οι δύο- κατέληξαν στο συμπέρασμα, οτι τα λυγούρια που κοιτάνε σαν ξεληγωμένα τις γκόμενες (όσων ευρώ και αν είναι η αξία τους) είναι εκείνα που χαλάνε την πιάτσα και όλες έχουν ψωνιστεί και νομίζουν οτι είναι τίποτα Jennes ή τίποτα Asies Carrέρες. Εσείς φταίτε ρε λυγούρια (leon, zzzt) που μας έχει φάει η μαλακία.
Οι σκύλοι είμαστε πια πολύ λίγοι. Εμείς που λέμε ότι υπάρχει θέση, άμα γουστάρει ας έρθει (ξέρετε εσείς) μετριόμαστε πια στο ένα χέρι. Βασικά δύο δάχτυλα χρειάζονται. Α ρε dino μόνο εμείς είμαστε οι βαρβάτοι ασήκωτοι που τις αγνοούμε. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι αλλά στο ότι είμαστε σκύλοι. Είμαι περήφανος για τας αρχάς μας και πρέπει να βάλουμε και τους άλλους δύο τους ξεληγωμένους στο ισάδι. Να τους κάνουμε σαν και εμάς.

Παρακαλώ την τεράστια κοινότητα του blog να πάρει θέση στο φλέγον αυτό ζήτημα.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

woof, woof !

ειναι πολλά τα τσιμπούρια φίλε.

18 Ιουνίου, 2006 08:41  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη από το κοινό μου που απουσίασα για το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχα πεταχτεί Dubai, ξέρεις τώρα... για μπίζνες.

παρατηρήσεις πάνω στο Blog:

α) ο zzzt τελικά γνωρίζει γραφή!!!
(τόσο καιρό συμμετείχε στο blog μόνο μέσω ηθικής υποστήριξης και τον είχαμε για αναλφάβητo)

β)ο πραγματικός αναλφάβητος που ακούει στο όνομα leon, απ'την άλλη έχει εξαφανιστεί. (φήμες λένε ότι παντρεύτηκε τον elton John και ζουν τον έρωτά τους στα Fiji )

γ) και στη μέση όλων αυτών ο partsa... ένας νέος με όραμα και προοπτική, που καθημερινά μεσα από αυτό το blog δίνει τον δικό του αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για κοινονική δικαιοσύνη, κάνοντας απλως το χρέος του σα γνήσιος σοσιαληστής.
Τελευταία δε, νομίζω ότι έχει ξεκινήσει να παραμιλάει και να γράφει στον εαυτό του....
εκεί τον κατάντησαν οι άλλοι οι τραμπούκοι, που θυμούνται το Blog μόνο κάθε 4 χρόνια, όταν θέλουν να καπηλεύσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού τούτου του blog.

partsa, o λαός είναι μαζί σου και σε στηρίζει (έστω και σιωπηλά). Συνέχισε. είσαι αρχηγός μας.
είσαι ο πατέρας μας, είσαι η ελπίδα μας, βγαλτην έξω αρχηγε...
γουφ, γουφ. Τέλος στη δικτατορία των λιγουριων.

18 Ιουνίου, 2006 09:00  
Ο χρήστης Blogger partsa είπε...

Άντε ρε dino και έρχονται ταχυδρομικώς τα email απο τους θαυμαστές σου που σε ζητάνε. Τι μπίζνες έκανες πάλι στο Dibai ρε μπαγάσα? Απο αυτές που λένε για τους σειχηδες οτι γουστάρουν αγοράκια? Τσαχπινούλη.

19 Ιουνίου, 2006 01:27  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα