για όλα τα φιλαράκια

by Partsa

09 Ιουνίου 2006

ΙΔΟΥ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑ. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ partsas.blogspot.com. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

2 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αντί να κατεβάζεις κανα αρχειάκι των 4GB κάθεσε και μας λες πως να κάνουμε sex στο αυτοκίνητο??? Και ενώ ξέρεις πως το UNO δεν έχει όλα αυτά τα extra που έχει το δικό σου,όπως καθίσματα που πέφτουν οι πλέτες,ταπετσαρία,θήκες για χαρτομάντηλα και alarm εσύ δεν σταματάς να μας υπενθυμίζεις το πόσο φραγκάτος είσαι και πόσο καλό αυτοκίνητο έχεις...

11 Ιουνίου, 2006 17:24  
Ο χρήστης Blogger partsa είπε...

Φίλε zzzt είμαι ευτυχισμένος που μια τεράστια προσωπικότητα σαν και εσένα γράφει σε τουτο το ταπεινό blog. Φουλι το μηχάνημα έχει πιάσει φωτιά απο το πολύ κατέβασμα. Σύντομα θα πάρετε όλοι απο μια κόπια για να τον παίξετε στη υγειά μου. Όσο για το πανάκριβο αυτοκίνητο μου και για τα φράγκα μου τα λόγια περισεύουν. Είμαι ένας ιδιόρυθμος ζάμπλουτος που απο το πολύ χρήμα δεν έχω τι άλλο να κάνω και κάθομαι και γράφω μαλακίες.
Άντε μαλάκα σε κανα δυο μήνες να μας ξαναγράψεις.

11 Ιουνίου, 2006 17:47  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα