για όλα τα φιλαράκια

by Partsa

23 Μαΐου 2006

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?



Άραγε το παρακάτω comment είναι πραγματικό;;

"........zzzzzzzzzzzzttttttttt.......
The electricity start runing through this blog!!!!
Mr Zzzt will be here in about 2 Days.
Please Wait...."


Αυτός ο μυστηριώδης άνδρας ήταν όντως ο zzzt, ή μήπως είναι προβοκάτσια των ανταγωνιστών μας αγαπητοί σύντροφοι; Ο αγώνας μας δικαιώνεται ή κάποιος μας παίζει παιχνίδια; Ε ναι λοιπόν! ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! Σύντομα θα είμαστε τέσσερις! Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ zzzt θα μας τιμήσει με την παρουσία του!
Οι επόμενες μέρες θα είναι δραματικές, μέχρι να κάνει την είσοδο του ο ΜΥΘΟΣ, ο ΤΙΤΑΝΑΣ του χώρου των PC, Mr zzzt.
Αγαπητοί σύντροφοι, τούτο το γεγονός, θα επισκιάσει ακόμα και τη Eurovision.
Θα συζητηθεί σε όλα τα forum. Ακόμα και στη βουλή θα γίνει θέμα. Είναι απίστευτο αλλά αυτός ο λαμπρός "νεός", θα στολίσει με την παρουσία του το blog.

Μα ήταν όντως o zzzt;
Υπομονή σύντροφοι. Δύο μέρες...

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger partsa είπε...

Κι όμως, δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο...

23 Μαΐου, 2006 02:34  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ(ΟΠΩΣ ΤΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ Η ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ zzzt... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ(Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ DINO ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ)ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ VIDEO.(ΚΑΙ ΤΟΥ PARTSA,ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΠΑ?).ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
ΥΓ.1 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
ΥΓ.2 Η ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΟΥΦΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ CARTOON ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ(DINO ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ)
ΥΓ.3 ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕ!!

25 Μαΐου, 2006 03:36  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα