για όλα τα φιλαράκια

by Partsa

27 Απριλίου 2006

Που είστε ωρέ?

Προς dino

Ρε dino εντάξει, απο τον άλλο δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο. Ξέρουμε και οι δύο περι τίνος πρόκειται. Τι είναι το ξέρουμε καλά και δεν έχουμε και απαιτήσεις απο αυτόν. Ο άνθρωπος είναι γελλλλοίος. Αλλά εσυ? Με απογοητεύεις. Τι σχόλια είναι αυτά ρε? Που είναι ο φιλόσοφος dino? Που είναι ο στοχαστής, ο σοφός βρε αδελφέ? Πίστευα ότι οι απόψεις ενός άνδρα σαν και εσένα θα στόλιζαν το blog . (Απορείς γιατί σε γλύφω?). Μου φαίνεται οτι έγινες και εσύ σαν και το άλλο το βλήμα.

Προς leon

Μπράβο αγορίνα μου. Εσύ δεν με απογοήτευσες. Είσαι το ίδιο μαλάκας, όπως πάντα.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

τώρα δεν έχω χρόνο, φεύγω για δουλειά, αλλά υπόσχομαι σύντομα να σας γράψω για τον πόλεμο πετροδολαρίου - πετροευρώ, το έλειμα ισοζυγίου και τη φούσκα της αμερικάνικης οικονομίας που θα σκάσει αν σταματήσει η παγκόσμια ζήτηση του δολλαρίου, δηλαδή αν σταματήσουν όλα τα κράτη του κόσμου να πρέπει να αγοράσουν δολλάρια, ώστε με αυτά αποκλειστικά να μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο...
(ενώ κάποια "κακά" κράτη -βλέπε Ιραν- θέλουν να πουλήσουν το πετρέλαιό τους σε συνάλλαγμα Ευρω αντί δολλαρίου, και όχι μόνο αυτό αλλά να δημιουργήσουν και το μόνο χρηματιστήριο συναλλαγής πετρελαίου στον κόσμο με βάση το Ευρω)
Φανταστείτε να κοπεί η ζήτηση σε δολλάρια για πόσα τρισ.....
Τους γαμάς ή δε τους γαμάς ?
Τους βομβαρδίζεις ή δεν τους βομβαρδίζεις ?
είναι πολλά τα λεφτά γιε μου...

27 Απριλίου, 2006 11:57  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

...και για να συνεχίσω απο προχθές:
Η ίδια η Κοντολίζα εκανε τη βόλτα της από περιοχή για να σιγουρέψει τις συμφωνίες που χρειαζόταν για τα κόλπα στο Ιραν (βλέπε βάση ανεφοδιασμού της Σούδας από Ελλάδα, εναέριο χώρο από Τουρκία κ.τ.λ).
Είχαμε κάτι που ήθελε και μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε και εμείς. Οι Τούρκοι ζητησαν για τη διευκόλυνσή τους 10 και θα πάρουν 3-4. Εμείς δουλικά δε ζητήσαμε τίποτα σαν αντάλλαγμα όπως πάντα και όλοι ξέρουν τί θα πάρουμε... αυτό που παίρνουμε πάντα...

Τώρα ξέρετε γιατί στη διπλοματία και τις διαπραγματεύσεις πάντα μας ρίχνουν οι Τούρκοι, ενώ εμείς έχουμε τις Διεθνείς Συνθήκες, τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το δίκιο με το μέρος μας. (όχι δε φταίνε οι Εβραίοι!)

Γιατί ποτέ δε ζητάμε τίποτα και "ευχαριστούμε τους Αμερικάνους", ενώ οι Τουρκοι κάνουν γερά παζάρια για το κάθε τι.
Α, ρέ κάντε τον Νεο υπουργό εξωτερικών για 10 μέρες και θα τους πάρουμε και τα σώβρακα....
Για τη Βάση στη Σούδα, τον εναέριο χώρο, τους εξοπλισμούς από αμερικάνικες εταιρίες και τη μισή Κύπρο, θα τους είχαμε τσιμπήσει το Τεξας, την Αλάσκα και το μισό Νότιο Manhattan και τα πετρέλαια της Βενεζουέλας... α, Νεο βάλε μέσα στο deal και καμιά Pamela Anderson και εμείς τους επιστρέφουμε την Καλομοίρα...

29 Απριλίου, 2006 03:34  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Τι έχεις να πείς τώρα Πάρτσα?

Μέσα σε λίγες αράδες εξήγησα την ουσία της διεθνούς πολιτικής σκηνής και των παγκόσμιων εξελίξεων, αυτά που δεν πρόκειται ποτέ να μας πεί ο Κακαουνάκης και οι παρέες του στα παράθυρα.
και μάλιστα τόσο απλά που ακόμα και οι χαμηλότατης υποστάθμης αναγνώστες του blog σου (και οι δύο) θα το κατανοήσουν (και αύιο μεθαύριο θα με τιμήσουν με την ψήφο τους)

Τωρα τι εχεις να πεις?
Τώρα τι έχεις να κάνεις?
Μήπως ο dino σε κάνει να τα χάνεις?

Υ.Γ. όποτε είναι πές να σου φέρω τα DVD για Harry Potter(πάει, ξεφτύλισα το image που έφτιαξα παραπάνω)

Υ.Γ.2 Αγνωστε φίλε αναγνώστη, εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις αράδες, και αν δεν είσαι ένας από τους partsa, leon, dino, mitsotakis, είσαι ευπρόσδεκτος να συνεισφέρεις σε αυτό το blog. (άλλωστε περισσότερο γελοίος καραγκιόζης από εμάς αποκλείεται να είσαι - στην περίπτωση όμως που είσαι:Σωκράτη, σε καταλάβαμε! )

29 Απριλίου, 2006 03:46  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα